Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Xplosition av Jean Darc


Kortet är lagt

Jag vet vad jag vill
Jean Darc sitter inte still
hon ryter till
så det hörs över hela stan,
det var då själve fan
gör som jag sagt
kortet är lagt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-26 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord slår ner som ett bombnedslag!
TAXSAM TILL 1000
2019-02-26

  Fulbergarn
Det hördes ända hit!
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP