Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema på Skrivarsidan.


Insändare om länge önskad cykelväg.

Tema. Insändare

Kära (nåja) politiker!
Vi har väntat i 40 år.
Gång på gång ni oss sviker.
Cykelvägen, får vi den denna vår?

Vi har länge ställt kravet;
en cykelväg behövs, det är givet!
Vi önskar trampa iväg till havet
utan att riskera livet.

Vägen är kurvig och smal
olyckor har hänt pga dålig sikt
Att cykla på denna väg är ett farligt val
vi vädjar: Bygg en cykelväg, det är er plikt!!




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-26 14:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bra insändare! Hoppas de lyssnar.
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP