Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Allaslikavärdestaten"


EN ESSÄ OM VÄRDERINGSPRINCIPEN IV

Så länge någon vill ha mer än den andre,
och det som anses värdefullt för den ene,
men värdelöst för den andre,
är likavärdesprincipen enbart en teoretisk
utopi.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2019-02-26 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP