Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter till liv


himlen så blå

fåglarna kvittrande

solen som öser guld


tinar upp det frusna inom

vänder ansiktet uppåt

insuper livet


och allt, allt, allt

väcks











 





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-26 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart med vår!
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP