Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår enda glädje

 

Kärlek är det
enda ljuset jag har.
När mitt hjärta är
öppet kan jag känna
den osynliga magiska
beröringen utav Gud.
I tystnaden kan du
få dricka sanningen
som du har törstat
efter så länge.
Dina medmänniskor
hungrar efter din
fulla närvaro som
föder en total och
ömsesidig glädje.
Kärlek är det
enda ljuset du har.
När ditt hjärta är
öppet kan du känna
den osynliga magiska
beröringen utav Gud.
Med våra blickar
kysser vi varandra
och all oro, ångest
och känsla utav
ensamhet upplöses
i vår känsla och
visshet utav tillit,
förtroende och
förtröstan.
Guds fullkomliga
ömhet strömmar
igenom oss
och rummet
svämmar över
av ljus.
Vi smeker
varandra och
en chock utav
glädje sjunger
genom våra
kroppar.
Kärlek är
det enda
ljuset vi har.
När våra hjärtan
är öppna kan vi
känna den osynliga
beröringen utav Gud.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-26 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP