Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån gång i framtiden


Ovikbar

 

- Pappa, den nya vikbara telefonen har kommit ut, kan du köpa den till mig?

- Jaha, vad kostar den?

- 15 000. Den är jättebra!

- 15 000? Är du inte klok? Nej, det kan du glömma!

- Ja, jag vet att det är mycket men snälla, jag vill så gärna ha den.

- Nej, du får ha en ovikbar som alla andra.

- Det är just det, alla andra i min klass har redan en sån.

- Jaha så det är grupptrycket?

- Nej, det är för att den är så bra.

- Vad är det som är så bra med den ?

- Man kan vika den!

- Visst, men jag säger nej och jag tänker inte vika mig.  

- Men pappa...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-01 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP