Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ess

 

 

du ler skälmskt mot mig

dina ögon så retsamma

du leker med mig

en lek vi båda kan

 

jag spelar ut mina kort

gömmer esset väl dolt

nu är det upp till dig

spela spelet

 

du gör allt du kan

men jag övertrumfar dig

jag har ju esset

det du vill ha

 

men till slut låter jag dig vinna

och du får ditt ess

natten är vår

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-26 18:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det var som själva fan
är du spader dam
då blir jag knekt
av dig blir jag knäkt
2019-02-27

  Bodingen VIP
Kom ihåg att gardera med ett kort i skjortärmen, natten är lång he
2019-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
I det outtalade gömmer sig lusten!
2019-02-26

    ej medlem längre
Hehe vissa kan.. att spela sina kort rätt!
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP