Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ps älskade klokuggla där har jag stöldat rader ur din text Mde kramar <3


några rader klokuggla


eftersom sakernas läge är ting
får skönhet finnas ? flyger vingskadad fjäder
då vi ser träskmonstren kravla ur dammen
och även skammen
allt är som kratta psyallisfrön ur en leråker
all denna tid förrunnit ur våra liv
fast felet är inte ditt. du fick återfall
Isdrottningen och spindelben trampade
på det nyligen läkta såret

handen på hjärtat kan du verkligen älska mig i dag
när tårar fallit så ofta
droppat i soppan och i koppen av glas
över blomman som står i en vas ?
då är du underbar klokuggla
du flög in i mitt hjärta och stannade där
saknar dig varje dag !!

ensamhet är mycket..du är fantastisk
snabb och ett otroligt minne, bättre än mitt

var inte ledsen älskade klokuggla du är underbar

God natt och God morgon nästa dag kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 18:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den är fin

Applåder har lyft ut texten så roligt ska de inte ha

2022-07-14

  morgonstjärna VIP
Kramar
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP