Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


träffpunkten



ibland flödar glädjetårar i täta skurar
ur livets källa
det är när vi håller kvittot i handen .
det är när vi vet att vi tillsammans
du och jag
och alla eldsjälar runt oss i vardagen
gjort något riktigt bra
vi möts alltid där trådarna löper samman
vid träffpunkten

i hjärtat vårt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP