Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lime-rick


Bakvänt


En melankoliker från Lur
ville baka en kaka så sur
åtta lime la han i
och citron-ett parti
resultatet blev sånger i dur




Bunden vers (Limerick) av stormengudrun VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP