Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom undan

Du kom undan
Du kom undan ditt ansvar
Ditt ansvar som pappa
Ditt ansvar som familjefar
Du kom undan
Och du lämnade mig ensam

Jag hade fått nog
Jag ville ha din hjälp
Jag ville ha din kärlek
Men du hade inget att ge
Bara två tomma händer

Jag trodde du såg mitt behov
Jag trodde du såg mitt behov av hjälp
Jag trodde du ville dela barnen med mig

Du ville få tyst på mig
Du ville få mig lugn
Du ville slippa höra kraven på förändring
Och du fick tyst på mig
Länge




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP