Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voodoo- dockan

sluta nu sticka nålar
i voodoo- dockan du tror är hon

den enda som får ont av det
är faktiskt du själv

lägg ner nu – stig upp, gå vidare
och skaffa dig ett nytt liv

det finns bara ett sätt
att vinna den här striden

så länge du inte har lagt ner
och slutat vara bitter och hata henne

är det bara du själv som lider
och det är du själv som är offret

så, vem är det
som är voodoo- dockan?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-27 10:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vänner kommer och går men en bra fiende kan man ha hela livet he
2019-03-01

  Kungskobran VIP
Hatet straffar sig själv
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP