Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt tema på Skrivarsidan.


"Så här ska du skriva det", dröm.



Inatt drömde jag exakt
hur jag skulle formulera
den där händelsen som
jag aldrig har vågat berätta
för någon,
för jag vet alla kommer
att säga:
"Det där har
aldrig hänt.
Du har fel,
du var för liten
det är omöjligt
du kan inte minnas."

Jag har grubblat så länge på
hur jag bäst skall beskriva det som hände
så människorna
förstår att det här är sant.

Inatt kom mening efter
mening till mig.

Det var så självklart och så enkelt.

Jag trevade efter penna och block, men
somnade igen innan jag hann börja skriva.

Inatt hoppas jag drömmen återkommer.
Jag ska sova med pennan i handen.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-26 22:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter spännande!
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP