Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

På flykt undan
husens lejongula
fasader

Där svarta skuggor
sveper likt
fladdermusvingar

Över den
begränsande ytan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-27 00:25



Bookmark and Share


  Viksten
Fina formuleringar
Bra i sin helhet

2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP