Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt och sockerlösning

 

Vaken-natt blir naken-natt och 

allt kläs av medan fingertoppar

ristar budskap i timglas. 

 

Rädslor vaggas till sömn inuti,

hjärtslag rinner likt honung 

genom sårade vener. 

 

Läkta sekunder blir till timmar 

som mognar och vågar se den 

sång som finns nära hjärtan

som gror. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-27 03:33



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fin!
2019-02-28

    ej medlem längre
Läcker text, ger mersmak..
2019-02-27

  danne //
Söker ro där och skalas av
hur man än ligger där
vrider å vänder sig

slutligen somnar man

så tänkte jag Elaine
Den är fin
mvh Danne
2019-02-27

  Mats Edin VIP
Fin hela vägen
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP