Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Ä

Jag knaopar Benzo ikväll. Och har en hemlig  

sprit gömma 

 

Jag är en

Jagad man utan bröder

Inget kan rädda mig länge 

Jag är sargad och sjuk och Mina dikter 

klassas som sekunda

 

 

Jag är en mycket sjuk man.

som behöver vila

En tragisk berättelse från

en udda poet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-27 03:42

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En oudda poet finns nog inte, kör på
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten