Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten

Konsten kallar en del för Arten...
Då stiger den i aktning för bara ordets skull,
för den har fått ett så fint och nytt schatull!

Inte blir väl konsten mer betydelsefull
för att man ger substantivet ett annat ord
det är väl objektet som är gjort som ska ses
och bedömning skall väl till just det där ges....





Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-27 06:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis så!
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt