Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller djupt!


Själaskådan! Ja, det här blev enkelt. Ja, det här blev ljust

Just nu har jag möjlighet att skriva ner vad jag tänker på. Tiderna förändras. Jag har inte alltid tid, med att skriva ner vad jag tänker på. Delvis på grund utav,
Tidsbrist. Och Tankeförspillan, att jag tycker att det jag tänker , inte är tillräckligt viktigt. Och slutligen en faktor; Att tankarna kommer och går!
Det är som att tankarna säger;

-Jag kommer, men jag går igen! Speciellt om du inte ägnar mig någon slags uppmärksamhet.

Någon slags uppmärksamhet, är all definierbar uppmärksamhet. Det finns bara en slags uppmärksamhet, i sitt eget sinne. Det vet alla!
Sedan, huruvida man blir ökänd eller känd, vad man är ute efter,det är en annan fråga, helt enkelt en annan analys.

Analys. En slags ljus, eller flera olika sorter, med ordet ingraverat i ljuset. Jag vet att det kan komma att ske i bröllopsljus, att datum och årtal är ingraverade för brudparets skull, att de skall komma att minnas, när de tänder på!

Själaskådan. Själaglad. Själabeskådan, en slags innerlig stjärnhimmeln av bäraren som för ett ljus inom sig till yttervärlden lyser människan,(Människan har förvandlats till en lysmask), eller en enkelhet, som går att ta på, för den egna som betraktar sitt egna inre. Själaskådan är således att se sig själv, utanför sin kropp, medan du befinner dig i den.




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-27 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim