Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinröd!

För äckligt att skriva om, men jag skriver det ändå, i enkla ordalag.
En röd prick som avbildas såsom en skugga, en ljus sådan.
Bakgrunden- Vinröd.




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-27 07:32



Bookmark and Share


  danne //
Även en liten prick kan växa till sig


2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim