Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graffitiförespråkan!

Måla heliga ting som Graffiti!

Och kan du måla Graffitins historia?

Och tar du in ett element av något annat i tavlan/Tavlorna som bakgrund?
Tex. en stenmur?

Målar du olika element och låter det vara en bakgrund?

Eller hamnar elementen (Eld, Vatten , Jord,luft) i texten?




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-27 07:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stenmur är väl elementet jord, en stenmur kan separera eld och vatten, en stenmur kan även hindra luft och ge lä. :)
2019-02-28

  Birk Andersson
grå betong
förstörs inte
av färgglad graffiti
2019-02-27

  Poeten Salvador VIP
Nu händer det igen att vi håller på med samma sak. Elementen
2019-02-27

  danne //
Klott-er är grymt berikande, motbjudande tilltalande avskyvärt idé-berikande.

Det är liksom liv utav de fem element för mig Mim, det fyller ut det tomma ensamma som ser lidande ut, Betongen måste få ett ansikte, mjukna upp, upphöra att vara hårt.
Låt elementet värma upp :)
2019-02-27

    ej medlem längre
Anslysen Mim, du är så rolig att läsa. Jag ska se om jag kanske kan hjälpa dig med dina alla frågor. En reflekterande motanalys :)
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim