Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla som behöver minnas någon


En ros


En ros vill jag ge dig för att du ska minnas det som varit.
Minnas med glädje, kärlek, ilska och sorg
För att du ska se framåt mot dagarna som kommer och som ger liv.
För att du ska finna glädje, hopp och kärlek i livet som ler mot dig.
En ros som ger hopp, som ger frid och som bevarar minnen




Fri vers av marwik
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-27 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik