Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bynsyn

 

Märks jag flytt till landet
koll på livet åter fann det
kollektivet med kamrater
med och utan våra olater

sprängt alla vida gränser
i aura man synes glänser
puls nu på lugnare nivåer
har trivsel i syrénbersåer

varg ylar långväga i skog
björn snart i ide sovit nog

hör lom likt ankomst ropa
ser den glupskt löja skopa

att finna ro ute i spenaten
med naturen bli kamraten
borde stressade få uppleva
harmoni i sinne glatt sleva

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-27 15:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är riktigt bra!
Ta fram den i ljuset, en gång till!
2021-01-10

  Öknens Ros VIP
fina rim o bra rytm i texten, naturen är en härlig inspirationskälla.
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP