Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra med varandra

Haha
Du ler
Säg mig
Är du lycklig här
Eller vill du ha mer
Än det jag ger
För jag ser inte
Vad dina vackra ögon ser
Jag ber dig inte att stanna
Om du måste flyga
Om du måste flamma
Djinn
Ge mig mer gin
Det går inte att stoppa
Men
Om vi skiljs finns det ingen att klandra
Jag är bara glad för den tid vi fick
Vandra med varandra




Fri vers av Somatisering
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-27 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering