Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.expressen.se/nyheter/sa-vill-regeringen-hantera-is-svenskarna/


Äktenskap i Paradis, praktiskt spel.

avfallstäckning
finns tillgänglig på både flyg och fartyg för medlemmar av ISIS sekt var medlemmar några krav.
vägen var för bra för vandring, lagarna var gynnsamma med incitament, folk klättrade på fartygen och destinationen flygningar: event äktenskapet av händelser i paradiset.
och när han kom ner till marken, var han tvungen att inse verkligheten, fuska och bara för att han inte ville kyssa jorden och sabbade på huvudet och kapade honom, därifrån för att säga att huvudet böjde på auktion ett svärd inte skjul.
vägkanter belagda med mänskliga offer för att hjälpa det, ur denna ledsna och civiliserade värld utan för många primitivistiska upphöjningar.
nu utnyttjade han de fattiga med drömmar om drömmar.
ISIS-reformen var i stor utsträckning kopplad till det fria staten,
Brödernas återkomst får inte ens tänka på  när, han dör för kungens andra chans är han inte där. 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-27 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP