Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk - Haiku

 

 

glödande inre

spottar ut hett innehåll

vi bor på krutdurk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-27 10:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Magma-lava-pimpsten, glödande flödets förvandling
2019-03-01

  Per Drysén
Värmen myllrar upp
2019-02-27

  Kungskobran VIP
Ont krut förgås inte.
Håll krutet torrt
Krutgubbar och krur kärringar

2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP