Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-10-30 kl 13:22 2018-02-28 kl 18:01


Vinterträdet

 

När dagen bräckte visste jag vad som bar

genom oroliga natten

alla ord och tankar som slagit rot

Sådant som är obekripligt, trädet minns sina fallna löv

gråter frost över natten

väver vinterträdet fullt

av frusna stjärnor och fårull

Det finns en vilja som överglänser allt

berättad verklig och ljus som en vinterdröm

 

 

 * Kommentarer på Silkestråden Lars Hedlin "Så vackert :) " 2015-11-01 Ann-louise Rosenhard "Jättefint vännen <3" 2015-10-30




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-27 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP