Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors leende mellan liven

En liten pojke
på kanske två
släppte sin mamma,
sprang till mig

på ett leende,

omfamnade mina knän
såg upp i mina ögon
uppmärksamt

med ett uttryck jag kände igen
som min mors;
med min mors leende;

min mor som avlidit två år innan,
vid 95 års ålder

Är det möjligt
att denne pojkvasker varit min mor,
och fortfarande upplevde stämningar
och reminiscenser
från det livet;
erinrade sig sin yngste son,
vid åsynen av honom
i folksamlingen vid valborgsmässoelden;

ett nytt liv
på väg ur ett gammalt

fullt av kärlek
i vilket fall som helst




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-27 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror inte vi kan utesluta den möjligheten...

Fin text...underbart slut...
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP