Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kompass

Jag förflyttade mitt ego

till en grupp

som hade svaren på allt


men när jag sa

att ljuset

kommer ur smärtan

sa de att jag fick gå


när jag gick

sa jag : vi tror så mycket

men vet så lite


då blev de riktigt förbannade

och sa: försvinn

så de hörde aldrig mina sista ord:

Vi vandrar här på jorden utan någon kompass




Övriga genrer av Ali D
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-27 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D