Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DIMMA DOLD

 

Dystra tankar

rider själens

bitterhet ifatt

 

vart leder stigen

snårig smal

i dimma dold

 

alla frågor tiger

står där utan svar

i tystnad obeveklig

 

          




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-27 17:53



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Talande ord av vikt...

I mörkrets skugga...
-möts till slut ljus

Tack !
2019-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text! Ja alla dessa frågor som man bär på....
2019-03-01

  ULJO
Livets frågor utan svar. Svårt
2019-03-01

  Feliaxel VIP
Så bra om obesvarade frågor
2019-03-01

  KattenKin VIP
Bra fångat!
2019-02-28

  Rise Little One
Ibland står man där med många frågor utan svar....
2019-02-28

  Lars Hedlin
Bra och stark
2019-02-28

  Lars Hedlin
Bra och stark
2019-02-28

  Petter Wingren
Lågmäld musikalisk vacker
2019-02-28

  SatansSon
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1990769

2019-02-27

  Niliboy
Måtte ljuset från Herran komma å lysa stigen, det ber jag om!
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP