Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga vår!

 

 

så härligt sitta ute och fika

det kan livet verkligen berika

 

luften klar och tempererad

man inte alls är frustrerad

 

fågelsymfoni hörs spela

den vill man gärna dela

 

ut ur idet björnen kryper

jag mig i armen nyper

 

det var visst en villa

jag mig bara inbilla

 

minns ännu långa snoken

tror det var den där token

 

som under trappan låg och myste

jag bara darrade och ryste

 

nu man bara väntar på

att träden knoppar ska få

 

första vide ung så skön och vän

den kommer kanske sen

 

så mycket händer i naturen 

jag älskar verkligen våren!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-27 12:46



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vackert skrivet om ovacker årstid
2019-03-01

  Cikoria Blå VIP
Kan bara instämma!
Våren är härlig.
(Utom att jag får röda, kliande ögon.)
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP