Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag för rätt?

Du svarar inte i telefon
Du är inte aktiv på messenger
Vad har jag för rätt att kräva en förklaring?
Jag vill veta
Jag måste få veta
Jag kräver att få veta

Med vilken rätt?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-27 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP