Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömbanken



Dagarna faller som skärvor från himlen
fångar dem mellan mina händer
håller dem vid liv
---blåser in värme
för du ska överleva
kärleken ger dig livstidsränta
och kapitalet växer
hos drömbanken

mellan skarvarna lyser ditt ljus
ljuset
från din odödliga själ




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-02-27 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP