Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'Ness

det sjungande blodet som ropat
- kom sol midnattsljus och ro; allt ditt gråa medelhav.
Bortom bepansrade västervik på österstrand




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 372 gånger
Publicerad 2019-02-27 16:21



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Från det ena till det andra
Loch Ness har kanske tagit sig till
västervik på österstrand
Tyckte jag såg en liten drake simma i vattnet där när jag åkte förbi för några dagar sedan
Eller var det en trädstam, kanske
Börjar att se lite dåligt på äldre dar
För i Loch Ness är ju Loch Ness
i alla fall inte kvar..

:-)
2019-02-28

  KattenKin VIP
Som en besvärjelse om vår helst igår. Eller rättare sagt högsommar. Ro hit Medelhavet med solljus och värme. Vackert, jag tycker om det!
2019-02-28

    ej medlem längre
Drömsk och krigisk invävd med naturlyrik.
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3