Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT ENFRÅGEPARTI

enfrågepartiet nagelfara

ställer upp i nästa val

enfrågepartiet nagelfara

står på stan och håller tal:

"NED MED MANNEN!"

"NED MED ALLA KRISTNA!"

dundrar partiets språkrör tufft

trist när enfrågepartier

vädrar morgonluft!

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2019-02-27 16:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Enfrågepartiet.
Vi lovar bättre av allt till alla utom de rika.
2019-02-28

  Lottie Ålhed VIP
Vad är det för parti? Går inte att ge applåd på din sida Är det ett medvetet val?
2019-02-27

    ej medlem längre
Man kan undra hur män kan tolerera att bli så kränkta.
2019-02-27

  objekt3
Enfrågepartier är Gäsp.
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP