Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kör används här både som verb och substantiv... Eftersom kör används alltmer till saker man gör...


Krön-i-kör hör sig för...

Sopran, alt, tenor
eller bas, vilken då kör
ljuvligast i kör...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-27 16:54



Bookmark and Share


  ULJO
Kul där om musik
2019-03-01

  Lars Hedlin
Tenor tar också ton :)
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt