Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET GODA MAN VILL GÖRA SKALL MAN GÖRA GENAST. INNAN DET ÄR FÖRSENT!


FÖRSENAD GÅVA!

 Jag älskar dig

Orden hon hörde

Innan döden var framme

Gåvan som man förväntat sig jätte länge

Hur känns nu det för dig?

När du inte uppfyllt ens önskan?

Önskan som exakt förväntas av dig

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2019-02-28 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP