Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill ’em with kindness

Med ett leende på läpparna
Kniven i min rygg

Du leker lekar, spelar spel
Raserar, demolerar, trodde jag var trygg

Tider förändras
Vad hände med oss två?

En ny verklighet framför mig
På egna ben jag tänker stå

Kärleken jag känt sipprar långsamt bort
Du visste vad du gjorde, gjorde det ändå

Min styrka är mina ord och mitt hjärta
Försökte ta det ifrån mig

Låta mig stå ensam i stormen
Har låtit dig smitta med all din svärta

Ska ge dig samma värme som förr
Inget ska du ana

Att allting är förändrat nu
Att jag har stängt min dörr








Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-27 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake