Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga kvinnor


jag åtrår arga kvinnor
tjejer med humör

virulöst vildsinta

bitska, bitchiga
arga, örfilsglada

pondusaktigt divina

när hon är som argast
illrödandes förbannad

så dyrkar jag desto mer
lydandes henne totalt

bejakandes allt hon säger
liggandes vid hennes fötter

pussandes hennes fossingar

även efter hon sparkat hårt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-02-27 22:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Kaka söker maka
2019-02-28

    Sefarge VIP
Masokist njuter mest
När han får plsk av
Kvinnligt hårdslående
List?

2019-02-28

  Öknens Ros VIP
Det ska till att vara en stryktålig karl för att utstå allt detta! ;)
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP