Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blir lycklig av vårtanke

De sa att sånglärkan är här
Hur ljuvligt att höra
Vårfåglarnas spänst
Och katten sitter i fönstret
Och klipper solen i morrhåren
Det doftar gräsmatta
Och jag såg att kvinnan
I parken böjde sig ner
Mot knopparna av krokus
Välkomnade dem
Och allt det andra




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-27 22:28



Bookmark and Share


    Mino0
Mmm njuter, vårluften sprider lycka precis som din fina dikt.
2019-03-28

  Anya VIP
Vilken fin hyllning till våren. blir glad när jag läser. Med små medel skriver du så stort. Skickligt.
2019-03-04

  ULJO
Underbart
2019-03-01

  ULJO
Underbart
2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text med vårkänsla!
2019-03-01

  Feliaxel VIP
Våren är fantastisk
2019-03-01

  Maiah VIP
Härligt välkomnande vårkänsla
2019-02-28

  KattenKin VIP
Gulligt! De seende människorna tänker jag.
2019-02-28

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint :)
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP