Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voyager




Driver vind
Faller sol

Fladdrar
Damens
Kjol

Sitter Farfar
På en stol

Och väntar
På att bli
Klippt av

Barnbarnet
Sitt

Driver vind
Faller sol

Flyger Sparv
-hök hungrigt

vida kring
letar föda

Inuti det gamla
villasamhället

Med knotiga Ek
-grenar vajande
ner till Mälaren


Vem kan säga
Vad som egentligen

är svart eller vitt
Snällt eller elakt

När känslolivets
synfält

Alltid är samman
-flätat inuti av sina
egna särintressen


Driver vind
Faller sol

Är vi ändå
alla till sist

*

Ensamt odel
-bara inför
naturen.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-28 09:42



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Underbart med det repeterade och bildstarka "Driver vind / Faller sol" - det känns väldigt sångbart/refränglikt. Coolt hur inledningens tämligen rytmiska stabilitet och rimmande -ol svävar iväg i fri omloppsbana.
2019-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanonbra skriftat!
2019-02-28

  KattenKin VIP
Så j@^/a bra!! Och det svänger!
Borde tonsättas, väldigt bra låttext.
Bokmärker denna. Tack! :)
2019-02-28

  objekt3
Pepps Person inspirerat?
2019-02-28

  Bossepoet från Österbotten
Vackert skriftat.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP