Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligheter



Jag är hopplös
utan hopp
trippar på tå
runt mej själv
för att inte väcka
sovande känslor
till liv

Men ändå lite naiv
godtrogen
och full av hopp

Huvudet först
förälskad
i omöjligheter

Hjärtat slitet
ur bröstet
minst tusen gånger
i tusen bitar
sen satt tillbaka

Redo för nästa
avsked





Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-28 01:52



Bookmark and Share


    Belliii
varit där många gånger, detta är så igenkännligt! så bra!!
2019-03-01

  filosofian
wow, vad klockrent jag känner igen mig.
2019-02-28

    ej medlem längre
Starkt och innerligt, man känner det orden vill förmedla..
2019-02-28

  in effigie VIP
som ett inre vädersystem... fint skrivet
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff