Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett smältande ide

Dygn som dessa
flyger jag livlig
över den flodbädd
jag begynnat, utspillt

Om natten
i växlande vakenhet
belägger du mig tyngd

Jag som invigd
avstannat löpeld
>överöst den tulpaner<

Jag som fått roll
färdas välkomnad andlös
genom gnistrande nederbörd

Rodnande in
under välkammad fäll
i ett smältande ide




Fri vers (Fri form) av lineaxxv
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-28 02:04



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kul med nya medlemmar som har det lilla extra. Tycker mycket om denna. ...belägger du min tyngd...fint som snus.
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lineaxxv