Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019


Ulvens slukhål

Allt som efter rannsakan
i mig gärna låts bestå
är ock ulvens vittring

Därför dansar jag vadande
in genom dess slukhål
helt utom mig




Fri vers (Fri form) av lineaxxv
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-28 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lineaxxv