Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min strid mot mörkret. Det var han som började.


Mörkret mot Mig

Du ligger och tror dig kunna drömma dig bort,
ens en stund, bara en blund.
Men då slår jag till. Du märker det knappt,
men du stirrar mig i vitögat - fast det är svart.

Det känns inte så illa till en början, smärtan.
Men det river isär inuti dig,
så som det redan rivit igenom
så många hjärtan.

Ett minne där du önskade dig finna mod.
En tår i ögat och plötsligt ser du blod.
I mörkret finns ingen skillnad
och törsten blir aldrig stillad.

Inte inatt heller, stackars dig.
Du vinner aldrig denna fejd.




Fri vers av willmayfly
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-28 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

willmayfly
willmayfly