Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POLEMIK

önskar du dig nappatag

uti polemiken

ja, då tänker inte jag

göra dig besviken

forumet, emellertid

måste bli det rätta

annars blir av kiv och strid

turerna anfrätta

 

LARZ GUSTAFSSON 28/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-02-28 07:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ALDRIG lagom.
Jag är extremist och det står jag för.
2019-02-28

  objekt3
Lagom
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP