Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖLJ - ELLER FÖLJ

dölj - eller följ

det är enkelt

döljer man slipper man läsa

dölj - eller följ

välj och vraka

denna rätt kan ingen kväsa

 

LARZ GUSTAFSSON 28/2 2019

 

Dölj-funktionen är en av mina favoriter!

Så snart jag anar (rugg-)ugglor i mossen använder jag den.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-02-28 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP