Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

General prepper.

 

https://generalprepper.se/

 

Frågan från Myr unnas bina.

ska vi börja bunkra eller flyr

vi hem till andras förråd?

när sårbarheten i det svenska

samhället är ett faktum.

även jag har lite kunskaper

och gott om nostalgi,

i hur ska hushållas

nu är jag ställd mot vägen.

 "Hjälp rädda" i krig och kris

bara irritera mig

det stämmer inte med verklighetentur

att jag hittade av en slumpwebsida:

tur att jag har ätit i hela min barndom

sommarmat tillagat på primuslampa

och rest från personaltåg till Orient Express och Concord,

viftat med transistorradio som mest moderna hippietjej

bland annat rumänska storstäder

och alltid dragit hemvistelse på landet

i by med hedersnamn som kommun pga.

invånarnas emanciperade sig som Paris wienare.

där litteratur av bästa kvalitet präglade dess vardagliga vanor.

när i Stockholm nu,

försöker jag återupprätta mina barndomsdrömmar

som besinna visionären

men det stämmer inte med bilden om framtid.

plats rum och rymd.

Det är helt anspråkslöst

Jag kan inte fylla skafferiet på det viset,

är allergisk till nyckel plåtburkar, konserverade grejer.

E- siffriga ämne, medel i madras, osv....

Hur gör ni med tanke på att samhället blir alltmera sårbart! medan de unga tar sig till vapen skaffa sig en winersbrödbulle, när politikerna inte är Guds bästa barn själva.                                                                                                                                    

Stockholm blev bara för turister. och passera i fart tjänsten folk på två höga trafiktimmar morgon och till kvällen

Så vill vi bevara demokrati, integration, och ha råd med mänskliga rättigheter.

 För vissa människor Stockholm har upphört redan flera år bakåt i tiden!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2019-02-28 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP