Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Thursday 4:th of Beforever 2049

 

 

 

Now we already have very last day of the most eternal month. You walk calm, inside this circle with four corners, superfast shifting. We watch your steps finding out of the whole circus tent. Simultanously you run around another corner, to discover some new door. Which leads in through same circle once more.... Tomiro, you see small groups of humans sitting on Big Field, strangely outspread, picking green strawberries. Before this heavenly spring turns to summer hell... No tobots helps them anymore to collect food. The few humans still alive on Tellus have successfully abandoned their inventions. Wanna try one?

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-28 15:56



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Glömde nämna att de är härligt runda under fötterna från första till sista sidan...
2019-03-02

  Stefan Albrektsson
: ) Ja, och handlingen får då utspela sig i månaden Whenever då Strindberg, som vanligt, krökar ihop med Icke-Euklides i ett relativt krökt rum.
2019-03-02

  TrollTörnTrappan VIP
Exakt så! Du har fattat hela paradoxen med Be4ever!!?!

Blev lika snöpligt som roligt när jag upptäckte att Tomiros februari slutar på den fjärde dagen... i synnerhet som jag redan hade uppfunnit namnets evighet.

Och "runda rummet" låter bara det som en hel boktitel nästan ;-)
2019-03-02

  Stefan Albrektsson
Bara månadsnamnet "Beforever" är värt en stående ovation - särskilt när det är den fjärde och sista dagen i den evigaste månaden och vi går i cirklar från hörn till hörn i det runda rummet!!!
2019-03-02

  Nanna X
Oj oj vad det där gröna eviga fältet påminde om John Ajvide Lindqvist...
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP