Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hårige mannen från Surinam

En vildvuxen man från Surinam

hade aldrig använt shampo, sax och kam

Hans hår blev som en skog

tills han fru en dag fick nog:

tog macheten - och se, ett ansikte stack fram!




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-28 09:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tur för honom att hon högg rätt
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP