Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med reservation för eventuell snöyra.


Äntligen vår - Haiku

 

 

 

vintern rasat ut

snart jorden sprängs av blommor

dags att njuta vår




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-28 09:39



Bookmark and Share


  Per Drysén
Njutbart
2019-03-01

  MALVAA VIP
FÖR TIDIG VÅR
2019-02-28

  Mats Edin VIP
Gillar, främst mittraden:)
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP